Fransar & Bryn

Vackra naturliga fransar & bryn!

Formning och färgning av ögonbryn kan vara som en liten ansiktslyftning, det öppnar upp ögonen och gör utseendet mer definierat.

Färgning av ögonfransar eller lashlift är ett väldigt enkelt sätt att framhäva dina ögon utan smink. Perfekt för dig med rinnande ögon, dig som rör på dig mycket eller på sommaren när det är mycket sol och bad.

Att uppnå ett bra resultat på egen hand kan vara svårt. Därför hjälper vi gärna dig att få vackra bryn och fransar!

Frans- & Brynfärgning

Fransfärgning

Brynfärgning

YUMI Beauty

YUMI Lashes & Brows är en banbrytande och prisad keratinbehandling för ögonfransar och ögonbryn från Frankrike. Denna lyxiga behandling passar perfekt för dig som vill ha ett naturligt resultat utan lösfransar och ögonfransförlängning men ändå vill ha ett piggt lyft runt ögonen.

YUMI går inte att jämföras med andra Lash Lift märken som kan skada dina ögonfransar och ögonbryn. YUMI Lash Lift är skonsam salongsbehandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc. Med andra ord är behandlingen allergivänlig och innehåller varken starka kemikalier eller hormoner. De milda ingredienserna boostar dina hårstrån inifrån och ut med hjälp av keratin, vitaminer och andra vårdande ingredienser.

Fördelar med YUMI?

YUMI Lashes - Keratin Lash Lift

Slipp lösfransar som faller av och mascara som smular. Eller förstör du dina ögonfransar med en fransböjare? YUMI Lashes är ett lyxig franslyft som är en perfekt lösning för att förkorta din morgonrutin, eftersom dina fransar kommer att se så bra ut att du inte behöver någon mascara.

YUMI Brows - Keratin Brow Lift

Har du svårstylade ögonbryn som är tunna, nedåtgående eller buskiga? Brow Lift, även kallas brow lamination, omdirigerar hårstråts växtriktning så att du kan styla dom precis så som du önskar. Få naturligt snygga ögonbryn upp till 6 veckor. Ett resultat som ramar in ansiktet och ger ett litet lyft på köpet!

Vanliga frågor YUMI Lashes & Brows

Nyckelingredienser:

Panthenol (provitamin B5) och Glycerin upprätthåller fuktbalansen, ökar vattenhalten i håret, hjälper till att bibehålla hudens optimala fuktnivåer, förbättrar elasticiteten. Panthenol stimulerar cell förnyelse, främjar läkning och är effektiv mot inflammation. Det spelar en viktig roll i keratiniseringen av fransar.

Hydrolyserat Keratin stärker ögonfransarnas yta och gör dem släta. Den har kraftfulla vitaliserande egenskaper och stimulerar återhämtning av ögonfransarna.

Den främsta slagkraften som förhindrar håravfall är acetyl-tetrapeptid 3-peptiden, som direkt påverkar hårsäcken, vilket gör den starkare och låter hårstrået sitta mer fast i hårsäcken. Peptider är uppbyggda av naturligt förekommande aminosyror.

Ricinolja skyddar de mest känsliga områdena i huden runt ögonen och bidrar till att serumkomponenterna går in i ögonfransstrukturen.

Le Serum är berikad med ett beprövat antioxidant- rödklöverextrakt (Trifolium Pratense Flower Extract), vilket hjälper till att stärka håret. Extrakt av rödklöver ger det nödvändiga vitaminkomplexet A, C, B, K och E.

Extrakt av rödklöver verkar lugnande på huden och används både i hårvårdsprodukter och i hudvårdsprodukter för känslig hud. Blomknoppar av rödklöver innehåller isoflavoner och flavonoider som bidrar till att upprätthålla hormonbalansen, ökar motståndskraften mot rynkor och tillför huden näring.

YUMIs keratinbehandling är inte skadlig eller farlig då den innehåller skonsamma och vårdande ingredienser. Keratinbehandlingen vårdar och stärker ögonfransarna och ögonbrynen till skillnad från många andra Lash Lift märken på marknaden. Andra Lash Lift kan skada dina hårstrån och de blir torra och spröda vilket gör att du oftast tappar fler ögonfransar eller ögonbrynen än vanligt. Genom att YUMI fyller hårstråna med vitaminer, patenol och keratin inifrån ut kan man oftast efter 2-3 behandlingar se att hårstrånas kvalité och kvantitet förbättras.

 

Om du har känsliga ögon eller har tendens för allergier rekommenderar vi ett patchtest. Vi testar då produkterna i armvecket för att se om en eventuell reaktion utvecklas. Då produkterna är en allergivänlig och skonsam keratinbehandling är det väldigt ovanligt med en reaktion. I alla mina år som jag har jobbat med YUMI har en reaktion aldrig inträffat. 

YUMI Lashes & Brows är inte farligt, men vi rekommenderar inte behandlingen till gravida eller ammande kunder pga hormonerna som spökar under denna period. Pga hormonerna kan vi inte garantera ett hållbart slutresultat. Om du önskar att genomföra YUMI ändå måste du vara införstådd att det kan bli en minimal skillnad på slutresultatet.

Vi har en åldersgräns på 18 år, men 15 år vid målsmans skriftliga godkännande. Vi rekommenderar dock att endast göra detta vid enstaka gånger per år om du är under 18 år.

Bokningen bokas i målsmans namn, med notering om barnets namn samt godkännande. Kontakta oss vid eventuella frågor.