Microneedling

Varför microneedling?

Microneedling är den mest effektiva behandlingen på marknaden för exempelvis akne, ärr, rynkor, hudföryngring, fina linjer, förstorade porer, förtjockad hud, solskadad hy, pigmenteringar, rosacea, och milier.

Låt oss bryta ner hur microneedling fungerar, fördelarna med microneedling och hur vi kan hjälpa dig att ta din hudhälsa till nästa nivå. 

Fördelar med microneedling?

Vem är microneedling bra för?

Microneedling passar bra på de allra flesta hudtyper och hudtillstånd då nålarnas djup och hastighet anpassas efter varje enskild individs specifika behov och önskemål. Microneedling är den mest effektiva behandlingen på marknaden och kan förbättra ett brett spektrum av hudbekymmer. Detta är några exempel:

Låt oss bryta ner hur microneedling fungerar, fördelarna med microneedling och hur vi kan hjälpa dig att ta din hudhälsa till nästa nivå. 

Vem får inte göra microneedling?

Microneedling passar bra på de allra flesta hudtyper och hudtillstånd, då det går att anpassa efter varje enskild behov och önskemål. Men det finns vissa hudtillstånd och sjukdomar där vi inte utför microneedling.

Vi rekommenderar att inte utföra en microneedling precis innan ett stort event. Istället bör du planera in en veckas återhämtningstid för att säkerställa att din hud är i toppskick.

Vid osäkerhet kommer vi begära yttrande från din vårdgivare innan behandling. Vi har även full rätt att neka patienter om behandling är ej lämplig.