Om Glowday

Upptäck din huds potential

Vi tror att skönhet handlar om att känna sig självsäker och bekväm i sin egen hud, och vårt mål är att hjälpa dig att uppnå detta på ett sätt som fungerar för dig. Vi har ett brett utbud av behandlingar, från ansiktsbehandlingar och massage till hårborttagning, och våra erfarna terapeuter arbetar tätt med dig för att hitta de bästa behandlingsalternativen för dina individuella behov.

Vi är stolta över att erbjuda en avslappnad och välkomnande miljö där du kan koppla av och njuta av din behandling. Vårt team av terapeuter är kunniga och passionerade om skönhet, och de strävar alltid efter att ge dig en lyxig och avkopplande upplevelse.

Vi är också stolta över att erbjuda en enkel och smidig bokningsprocess som passar in i din hektiska livsstil. Vårt mål är att göra din skönhetsrutin så lätt och problemfri som möjligt, så att du kan fokusera på att känna dig självsäker och strålande varje dag.

Så om du letar efter skönhetstjänster som kan underlätta din vardag och som är anpassade efter dina individuella behov, leta inte längre än vår skönhetssalong. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår avkopplande miljö och hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål.

Johanna Wild

Ägare, Aukt. Hudterapeut   

Upplev skönhet i din vardag

Vår salong på Gärdet erbjuder ljusa och harmoniska lokaler som skapar den perfekta ramen för ditt välbefinnande.

Hos Glowday, gör vi din skönhet till vardag.

Vi som jobbar på Glowday

Johanna Wild

Ägare, Aukt. Hudterapeut

Nasrin A.

Aukt. Hudterapeut

Vi arbetar endast med det bästa

Anmäl till vårt nyhetsbrev